Pikantna mieszanka czerwonej i zielonej papryki połączonych z czerwonym chili. Ułożona w słoiku na wzór flagi Hiszpanii. Produkt ten polecany jest jako pikantny dodatek do potraw z mięsa, ryb czy też do sosów. Doskonale wpływa na trawienie.
Pestki oraz oliwki zielone i czarne z ziołami z Prowansji, w oliwie z oliwek z dodatkiem czosnku. Doskonałe do sałatek oraz serów twardych.
Zielona oliwka monzanilla z czosnkiem i rozmarynem, według rodzinnej receptury, dzięki której uzyskujemy delikatny smak i aromat. Polecana miłośnikom nowych smaków. Idealna jako przekąska i dodatek do sera manchego.
Produkt stworzony na bazie naszej rodzinnej receptury, w której w skład wchodzą oliwki gordal, oliwa z oliwek i cebula. Kiedy tylko skosztujesz, przekonasz się, że nie ma sobie równych.
Duże oliwki gordal drylowane i nadziewane chili. Pikan-tny twist, idealny jako przekąska.
Wielkość oliwki gordal pozwala na ręczne nadziewanie całym ząbkiem czosnku. Produkt idealny jako prze-kąska, dodatek do dań z makaronu i jako przystawka.
To ekskluzywny produkt złożony z oliwek nadziewa-nych chrupiącymi migdałami, których połączenie tworzy idealny kontrast smakowy. Jest to miniprzekąska sama w sobie.
Duża oliwka z pestką nadziewana kaparami. Znakomite połączenie smaków wyjątkowo zachwyca naszych klientów.